Zoekt en gij zult vinden3 min leestijd

Mijn man bezoekt sekssitesZoekmachines (lees: Google en Live Search, de rest zou in de meeste gevallen nog niet in staat zijn de eigen website te vinden) zijn niet meer weg te denken van het internet van nu. De tijd dat het internet alleen voor porno was is anno 2008 wel zo goed als voorbij. Werkelijk alles is te vinden op het internet, als je maar zoekt – hoe zwaar dat sommigen ook valt. Zoekmachines zetten zogeheten spiders in om het internet af te struinen naar informatie, naar websites als deze, om die vervolgens te indexeren en doorzoekbaar te maken voor gebruikers. Voor Bert, Henk, Gerda en Mathijs en, belangrijker, voor jou en mij.

frankleonardLeuke bijkomstigheid van het hebben van een egolog als deze is dat je – uiteraard netjes anoniem – kunt bijhouden hoe de bezoeker – jij dus – deze parel voor de zwijnen (bescheidenheid siert de mens) heeft gevonden. En dat levert leuke meta-informatie op. Publiceren van deze lijst is natuurlijk een soort self fulfilling prophecy omdat ook deze pagina weer geïndexeerd zal worden en dus ook weer doorzoekbaar zal zijn. Desalniettemin een bloemlezing van de opvallendste zoektermen welke naar deze site leid(d)en (op volgorde van voorkomen):

 • Jamba aids, aidsweesje, adopteer het verstoten aidsweesje
  En alle mogelijke variaties hiervan en hierop. Gedurende een kleine week was dit artikel afgelopen maand, naar aanleiding van de totaal misplaatste reclame van de humorist-hulpverleners van Terre des homme, de eerste hit. Een hoop mensen besloten te googlen wat er nou precies achter deze rare reclame zat.
 • Nelis Zondag
  Nelis Zondag is Gelderlands hijgend hert en SGP-statenlid en in het bezit van een prachtig stel  Middeleeuwse waanbeelden en bijpassende ideologieën. Nelis’ natte droom – je bent impotent en je wilt wat – is het verbieden van popmuziek ten gunste van de psalm. Gelukkig maar dat geen weldenkend mens deze man en zijn partij serieus neemt.
 • Mijn man bezoekt sekssites
  Mijn persoonlijke favoriet. Ik heb geen idee hoe het kan, maar hier wordt blijkbaar veel naar gezocht, en deze site scorede om onverklaarbare redenen best hoog. Inmiddels is het – en gelukkig maar voor al die bezorgde huisvrouwen – vooral weer EO, Libelle en Viva in de resultatenlijst.
 • Prostaat nachtdienst, antipsychotica verhogen kans op longontsteking, geen nachtdienst diabetes
  Naar aanleiding van een of ander statistisch pseudo-onderzoek in een van de kranten. Een van de hits is/was blijkbaar het epistel waarin ik een reusachtige opsomming gaf (het resultaat van een klein uur googlen) van alle middelen die kans op een of andere ziekte zouden vergroten. Koffie en kanker, nachtdienst en diabetes et cetera. Zelfdokteren wordt het helemaal in 2009.
 • Poesje, Lief poesje
  Nog zulke typische zoektermen. Volgens Google Webmaster tools, en wie ben ik om die in twijfel te trekken, is deze site op moment van schrijven (en dan vooral dit artikel) resultaat nummer 292. Er zijn dus mensen die ruim 29 (!) pagina’s – tien resultaten per pagina – door zitten klikken op zoek naar dat ene poesje dat interessant genoeg is.
 • Kettingzaag
  Ik heb écht geen flauw idee.
 • Biologenhumor
  Ondanks dat het maar zeer de vraag is of dit überhaupt bestaat (evenals het gevoel van humor van Andries Knevel), wordt er – tot mijn grote verbazing -geregeld naar gegoogled. Wat een ontgoogelende (sic) koude kermis moet het zoekresultaat zijn.
 • (Maar) ken je frank
  Een nummer van de zonderlinge zuiderling Extince, en zinsnede uit mijn tirade over salontafel idealist – en blijkbaar een soort van onverdienstelijk zanger – Frank Boeijen.

Waar mensen al niet naar zoeken. Het blijft interessant, dus wordt ongetwijfeld vervolgd …

Frank

2 gedachten over “Zoekt en gij zult vinden3 min leestijd

 1. Geachte Mona,

  Mijn naam is Gerda en ik ben een vrouw van 45 lente’s jong en heb een probleem (nou ja wel meer). Sinds dat wij een abonnement hebben genomen op het internet ben ik erachter gekomen dat mijn man sekssites bezoekt. Niet zomaar sekssites, nee, met dieren! Voornamelijk kamalen en dolfijnen. Vind hij me niet meer aantrekkelijk Mona? Daar ik zelf in de loop der jaren steeds meer de kenmerken van walrus heb ontwikkeld zou je toch verwachten dat dit nog in z’n straatje valt. Ik doe toch altijd netjes de was en strijk zijn kleren? Toch blijft hij voor de computer masturberen. Beste Mona, wat moet ik doen?

  Kus,
  Gerda.

 2. Lieve Gerda,

  Alhoewel het natuurlijk prijzenswaardig is dat je de kenmerken van een walrus ontwikkeld hebt, denk ik niet dat je daar de aandacht van je man nog mee zal trekken. Je zegt zelf al dat hij voornamelijk geïnteresseerd is in kamalen en dolfijnen. Misschien kan je wat kunstjes doen, zoals vanuit het water door een (eventueel brandende) hoepel springen en visjes opvangen in je mond. Op het wereldwijde internet zijn er diverse sites, zoals deze: http://www.sexwork.com/family/dolphins1.html waar wat tips op staan. Misschien wil je ook wel meedoen, om het spannend te houden.
  Verder hebben kamalen en dolfijnen weinig kaas gegeten van de was doen en kleding strijken. Ik adviseer je daarom daar maar linea directa mee te stoppen.

  Veel succes en Kus terug,

  Lieve Mona.

Reageren verboten!