Vakantie1 min leestijd

Als jullie dit lezen – bij voorkeur na een frustrerende dag van ongekend harde arbeid – ben ik weg. Eerst naar Pukkelpop (oneerbiedig gezegd een Belgische Lowlands, maar dan beter, al was het maar omdat Dolf Jansen ontbreekt) en vervolgens meteen door voor een week Praag. Bij terugkomst uiteraard weer nieuw evangelie van uw favoriete egologger. Om tot die tijd toch F5’end de dag door te komen, verwijs ik graag naar het werkschuwtuig. Daar kent men het begrip vakantie niet.

Tot slot voor de woordblinden nog een korte visuele samenvatting van bovenstaande:

Pukkelpop
Praha

Frank

Een gedachte over “Vakantie1 min leestijd

  1. Pffft. poging drie om te reageren. De eerste en tweede keer vielen in het water om duistere redenen. Je zit nu ongetwijfeld te genieten van het lekkere weer en de muziek =] En ik moet me morgen en overmorgen nog suf werken om vervolgens weer chagerijnig thuis te komen.. wil je eventueel nog ruilen? Maar hey, als jij volgende week weer moet werken.. zit ik lekker in Portugal! Have fun deze week =]

Reageren verboten!