Geen god, geen evolutie1 min leestijd

Ergens vorige week lag dit prachtige stukje idiotie in mijn brievenbus. Toen ik dit terloops aan een studiegenote liet zien, zei zij bloedserieus: “Oh dat! Dat gelooft mijn moeder ook”. En dan is zo’n verder gesprek opeens best genânt te noemen. De waarheid over onze buitenaardse oorsprong. Dat u het even weet.

Frank

3 gedachten over “Geen god, geen evolutie1 min leestijd

  1. Ja, dat is het inderdaad. Kapotmaken die handel. Dit is b.t.w. toch gewoon de scientology-kerk, of een slap aftreksel ervan?

  2. Volgens mij is het geen Scientology, maar er zijn wel duidelijke paralogen. Zo zijn beide ‘religies’ gebaseerd op de waanideeën van slechts één persoon.
    In het geval van Scientology de science-fiction schrijver L. Ron Hubbard (die later zijn slechte boekjes als een profetie ging zien), en in het geval van de idiotie van de flyer op de visioenen van een of ander volkszangertje Rael, die denkt dat hij bezoek heeft gehad van een buitenaards wezen die alles aan hem geopenbaard heeft.

Reageren verboten!