Belangrijkerder dan Mandela!1 min leestijd

mandela2Een van ’s lands grootste dorpsgekken en toekomstig staatshoofd Willem-Alexander vond het afgelopen week nodig weer eens zijn mening te geven. Vanuit Dubai nog wel. Daar was hij namelijk op vakantie staatsbezoek op onze kosten. Of het kwam omdat hij vond dat hij te weinig aandacht kreeg of omdat hij even wilde laten zien dat hij Geschiedenis ‘gestudeerd’ heeft (het is niet voor niets dat zijn scriptie een van de best bewaarde geheimen van Leiden is) , wie zal het zeggen.

Er wordt ergens een donkere meneer president en je ziet hem gewoon denken. Hoe kan ik daar op inspelen… Ik heb Geschiedenis gestudeerd, ik ben écht intelligent, wat kan ik hierop zeggen om dat te laten zien? Waar in de geschiedenis was ook iets met een donkere meneer? Denk, denk. Ohja, Nelson Mandela! Wat die precies heeft gedaan weet ik niet meer, maar dan zeg ik gewoon dat de inauguratie van Obama van dinsdag nóg veel en veel belangrijkerderder was dan dat nietszeggende gedoe met Mandela, dan ben ik weer even intelligent in het nieuws en vergeet men nu hopelijk eindelijk eens heel snel die nare bijnaam!

Frank

9 gedachten over “Belangrijkerder dan Mandela!1 min leestijd

  1. je bent fan van ons koningshuis? haha! Ik had dit nog niet eerder gelezen maar ik vind het geweldig! Geweldig dom van prins Pils.. die naam kende ik ook nog niet maar die houden we erin =]

  2. @Keekstar: Nu zijn al die – ongetwijfeld goedbedoelde – onoverdachte opmerkingen vaak grappig en redelijk onschuldig. Maar je mag toch hopen dat Koning Pils zich tegen die tijd beter uitdrukt dan Prins Pils dat nu doet en vooral dat hij dan beter weet wanneer hij gewoon beter niets kan zeggen.

    (En bedenk je vooral dat deze man al vanaf de wieg mediatraining en dergelijke heeft gehad en wat het klaarblijkelijke effect daarvan is geweest tot nu. Ik noem bijvoorbeeld ook zijn uitspraken over een zekere brief van een zekere Argentijn een jaar of wat terug…)

Reageren verboten!