Zoeken1 min leestijd

Vandaag had ik, voor het eerst in een jaar of vijf, opeens mijn VWO-diploma weer nodig. Geen probleem, in de doos ‘Belangrijk papier‘, bij de andere diploma’s, certificaten, contracten en facturen. Zo gepiept. Dacht ik. Lichte wanhoop volgde. Na minstens vier keer alle papieren in die doos bekeken te hebben, talloze andere dozen en kasten overhoop gehaald te hebben vond ik dan eindelijk waar ik naar zocht. Ongeveer. Een telefoontje naar mijn thuiswonende broertje bracht verlossing, gewoon netjes, georganiseerd op het bureau van mijn oude kamer. Nu maar weer zorgen dat het hier ook weer zo netjes wordt na die urenlange Ὀδύσσεια van net.

Frank

3 gedachten over “Zoeken1 min leestijd

  1. Jij hebt nog gelukt, ik ben hem echt _kwijt_. Aanvragen kan wel, maar kost ook wat. Ik heb mijn cijferlijst gelukkig redelijk in m’n hoofd zitten 🙂

  2. @Ellen: Die worden zelden geaccepteerd. Sterker: kopietjes mogen vaak alleen als ze gewaarmerkt zijn door de instelling in kwestie. Klinkt handig dat inscannen, maar je hebt er niets aan 😛

Reageren verboten!