Paling met Dreft1 min leestijd

Van de week in een droom, doopte iedereen smakelijk stukjes verse, nog bewegende paling, in een dipsausbakje gevuld met Dreft, waarna de rauwe vis schuimbekkend werd weggewerkt. Af en toe ging er iemand over de nek, om bijna meteen daarna weer verder te eten, de rest keek daar niet van op en at ook gewoon door. Keer op keer bood men mij ook een stukje aan. Ik was stom verbaasd en weigerde pertinent. Wel vulde ik enkele malen het bakje bij uit de grote roodgedopte groene fles, als dat nodig was en men mij daarom vroeg.

Frank

Een gedachte over “Paling met Dreft1 min leestijd

  1. Ha Frank, dat is echt de smaak van een zwangere vrouw!

    Ook doet dit verhaal me wel denken aan de tentoonstelling in het Booijmans tijdens de museumnacht, The Island van Charles Avery, over een imaginair eiland waar de bevolking verslaafd is aan ‘pickled eggs’. De mensen worden er ziek van, maar blijven er toch van eten. En ze zijn hallucinogeen.
    Pickled eggs

Reageren verboten!