Als Vincent van Gogh was als Balkenende…1 min leestijd

Nog geen 24 uur geleden is na drie jaar het vierde kabinet Balkenende gevallen. Dit is het vierde van de vier kabinetten Balkenende dat de eindstreep niet gehaald heeft. Een 100% score! Het is duidelijk, Jan Peter maakt nooit af waar hij aan begint. Hoe zou de wereld er uit zien als iedereen zo was als hij, en als niemand ooit wat af zou maken?

Hoe zouden de schilderijen van Vincent van Gogh er bijvoorbeeld uit zien als Vincent was zoals Jan Peter? Laten we het percentage van een volle termijn van vier jaar nemen dat de vier Balkenende kabinetten hebben bestaan en die percentages loslaten op vier bekende schilderijen van Van Gogh.

Balkenende I

Balkenende II

Balkenende III

Balkenende IV

Wie weet welke meesterwerken er onder Balkenende I en III verborgen zitten mag het overigens zeggen.

Frank

4 gedachten over “Als Vincent van Gogh was als Balkenende…1 min leestijd

  1. Op zich ben ik niet zo heel ongelukkig dat dit kabinet de eindstreep niet gehaald heeft. Nederland heeft nu drie jaar stil gestaan en het wordt echt weer tijd dat er geregeerd gaat worden…

  2. Zonder voorkennis, die in dit geval achteraf is, zou niemand het verschil zien.

Reageren verboten!