Toekomst1 min leestijd

Vandaag kreeg ik voor het eerst in mijn, niet zo heel erg korte leven een fles wijn in een mooi houten kistje. Een Franse Merlot uit 2006, E. bedankt. Volgens haar moest ik daar maar vast aan leren wennen. Voor later, want dan zouden er ongetwijfeld nog vele volgen. Dat valt natuurlijk nog maar te bezien, net als dat het nog maar de vraag is of ik later ook in lederen schoeisel met gaatjes, pantalons van Dockers en overhemden met stropdassen ga lopen (wellicht zelfs vakkundig geknoopt in een dubbele Windsor). Desalniettemin is het krijgen van een gekiste rode wijn een grote stap richting een serieus, volwassen leven vol verantwoordelijkheid. Maar voor het zover is, tijd voor een glaasje wijn.

Frank

2 gedachten over “Toekomst1 min leestijd

  1. Dit leest wel heel serieus allemaal…. Proost!

    Kleren maken de man, dat is zo’n kreet, maar volgens mij is dat niet echt merk en gaatjes gebonden. Daar word je toch helemaal gek van.

Reageren verboten!