Visite op 120w.nl1 min leestijd

Afgelopen maandag schreef Bob een stukje van 120 woorden over de avonturen van de Delftenaar Paul Jochem op de Love Parade op het beginnende 120w.nl. Dit stukje werd vervolgens door geenstijl gelinkt in een artikeltje over het een of ander.

Geenstijl staat erom bekend dat het dermate veel bezoekers naar een site kan sturen dat servers soms letterlijk beginnen te roken. Het zal de zomervakantie zijn, of de uitmuntende kwaliteit van de servers van Endoria (dank!), maar het viel eigenlijk allemaal best mee. Grofweg 50.000 hits in twee dagen, en ongeveer een derde daarvan unieke bezoekers.

Desalniettemin was het bezoek van de dames en heren van geenstijl (inclusief Wim Heitinga) flink zichtbaar in het aantal hits dat 120w.nl te verwerken kreeg;

Enfin, de orde van de dag. Scriptie schrijven.

Frank

2 gedachten over “Visite op 120w.nl1 min leestijd

Reageren verboten!