De laatste test1 min leestijd

Aangezien ik het plan gevat had een tweede master te gaan doen, was ik enkele maanden geleden verzeild in een intensieve selectieprocedure. Om te beginnen een stapel papierwerk, een tentamen en een essay. Een week of wat later een pittig gesprek met de strenge commissie, een studieopdracht en twee simulatiepatiënten. Dit doorlopen, volgde weer enkele weken later goed nieuws; ik was toegelaten! De cava was nog niet ontkurkt of er lag een onverwachte brief op de deurmat. “Ondergetekende geeft hierbij aan WEL/NIET gebruik te willen maken van zijn/haar toelating.” Na alle inspanning en stress van de maanden daarvoor, kwam het uiteindelijk neer op een correct geplaatst circkeltje en een handtekening. En het retourneren van het formulier natuurlijk. Even wat posten.

Frank

2 gedachten over “De laatste test1 min leestijd

Reageren verboten!