Croque-monsieur1 min leestijd

Uren stond ik in mijn droom met een collega in de keuken. Smaken combineren, perfectioneren. En die geuren, ik had er honger van gekregen. Aan de geluiden uit de maag van mijn collega hoorde ik dat deze met hetzelfde kampte. We waren na vele jaren dusdanig op elkaar ingespeeld dat woorden overbodig waren. We besloten een beetje te proeven van ons gerecht, de portie was groot genoeg, dus niemand zou het merken. Schrokkend vulden we onze maag toen er plotseling een luid signaal klonk; de tijd was om. We moesten ons gerecht presenteren. Gespannen keek ik naar het jurylid. “De smaak is goed, maar er ontbreekt toch wat…” Ik keek omlaag naar het bord en zag een halve aangegeten tosti.

Frank

3 gedachten over “Croque-monsieur1 min leestijd

  1. Ik denk gewoon dat je een stiekeme wens hebt om topchef te worden, soms moet je dromen niet al teveel gaan ontleden. Of je houdt gewoon heel erg van tosti en had weinig gegeten die dag πŸ˜›

Reageren verboten!