Chocolademelk1 min leestijd

Misschien nog wel meer dan van sneeuw is de winter de tijd van chocolademelk. Vorige week hadden enkele studiegenoten het plan gevat om in de enkele uren tussen twee colleges versie chocolademelk met verse slagroom te maken. Voorts werd er geld bij elkaar gelegd en een expeditie naar de supermarkt georganiseerd alwaar een grote plastic jerrycan melk, twee bekertjes slagroom en een doos cacaopoeder werden aangeschaft. Een tweetal dames dook de keuken in en de rest nam plaats op de bank. Nadat ik een kwartier luide staafmixgeluiden (en later gescheld) hoorde, ging ik eens in de keuken kijken. “Deze slagroom is niet goed ofzo!”. Ik keek eens goed en vroeg haar of ze wist wat deeghaken waren. “Huh, wat? Deeghaken?”

Frank

Een gedachte over “Chocolademelk1 min leestijd

  1. Ik heb ook weleens geprobeerd slagroom te maken met de staafmixer, ,maar het wordt dan heel snel boter

Reageren verboten!