De Hoofdwacht in Gorinchem1 min leestijd

Afgelopen zaterdag nam mijn zusje de familie mee uit eten ter viering van haar diploma en baan. Wegens organisatorische en historische redenen besloot zij dit te doen bij de Hoofdwacht in Gorinchem.
Op de website zegt dit Gorcumse eetcafé te beschikken over “diverse gezellige hoekjes waar je intiem kunt zitten” en omdat onze familie niet heel vaak samenkomt en er dus altijd veel te vertellen is vroeg zij, bij reserveren én bij binnenkomst, om een rustig plekje. Dat was geen enkel probleem.
Eenmaal aangeschoven bleek niets minder waar. Onze tafel was gesitueerd naast de ‘kinderhoek’ en de spaarzame gesprekken die in de enorme herrie gevoerd konden worden gingen zonder uitzondering over de luidruchtige kinders. Het volgende diploma eten we elders.

Frank