KPN snapt er nog steeds niets van1 min leestijd

Gisteravond, terwijl het internet gonsde van gemopper op de KPN mailserver, viel in mijn hele wijk het internet dood (KPN-glasvezel). Het was een paar minuten voor tien.

Aangezien ik elke maand een klein fortuin afgeschreven zie worden voor die internetverbinding (er heerst hier KPN-glasvezelmonopolie) had ik de naïeve illusie dat ze mij daarom wel zouden helpen, te meer omdat ze nu ook nog eens extra aan mij verdienen door hun klantenservice te verstoppen achter een 0900-nummer.

Na minuten wachten een vrouw aan de lijn: “Meneer, na tien uur ‘s avonds nemen we geen storingen meer aan. Neehee, ik ga niets noteren, je belt morgen maar opnieuw.”

KPN snapt anno 2011 nog steeds werkelijk niets van klantenservice, internet en de vierentwintiguurseconomie.

Frank