Blokkeerverzoek websites Brein1 min leestijd

Geachte Nederlandse internetprovider,

Recente jurisprudentie (374634/HAZA10-3184) maakt het mogelijk dat private partijen bij Nederlandse wet lukraak websites kunnen laten blokkeren. In dit kader richt ik mij namens de internetgemeenschap tot u met het volgende: ik verzoek u per direct de toegang tot de websites van Stichting Brein te blokkeren voor uw abonnees.

Via de websites van Stichting Brein worden illegaal onjuiste en achterhaalde ideeën over media verspreid. Tevens wordt via de websites van deze commerciële stichting systematisch angst en haat gezaaid en worden onschuldige burgers, uw abonnees, stelselmatig gecriminaliseerd.

In de bijlage vindt u een lijst met te blokkeren websites (en ip-adressen) van stichting Brein en aanverwante organisaties. Ik verzoek u deze websites per direct te blokkeren.

Bij voorbaat bedankt,

Frank