Ambtenaren vervangen computers1 min leestijd

De medische bibliotheek (dagelijks geopend tot 22 uur) heeft hier een stuk of 30 ‘studie-cabines’, kleine afsluitbare hokjes met een bureau en een computer. Handig om wat rustiger te studeren. Dinsdag aan het eind van de middag wordt er op de hokjes geklopt. Of iedereen weg wil gaan omdat de pc’s vervangen worden. Vervolgens doen twee slonzige IT-mannetje alle cabines op slot. En gaan naar huis. Woensdagochtend, de cabines zijn weer open. De computers zijn niet vervangen. Eind van de dag dezelfde exercitie, alleen nu worden de computers na ontruiming van de cabines ook daadwerkelijk afgesloten. Donderdagochtend, de cabines zijn weer open. Oude computers. Weer geklop. Of iedereen weer weg wil gaan want de computers worden vervangen. Over een maand.

Frank

3 gedachten over “Ambtenaren vervangen computers1 min leestijd

Reageren verboten!