Muziektelevisie is dood, leve muziektelevisie1 min leestijd

Hier spreekt opa. MTV mag dan blijkbaar nog uitzenden, de ‘M’ in MTV staat in elk geval al zeker tien jaar niet meer voor ‘music’. Waarvoor wel zou ik niet weten. (‘Paris Hilton’ begint niet met een ‘M’.)

Jammer, want muziektelevisie is best een mooi iets. Gewoon goede muziek met wat beeld erbij voor tijdens een avondje gezelligheid of voor op de achtergrond.

Internet zou internet niet zijn als er niet wat dames en heren waren die hier wat voor zouden bedenken, en dus is er Cull.tv. Met Cull (Engels voor kiezen, selecteren, verzamelen) kunnen (muziek)videokanalen worden samengesteld met behulp van Youtube en Vimeo et al. Om u de moeite te besparen zelf te moeten samenstellen en u tevens (alsnog) wat muzikale opvoeding mee te geven heb ik twee muziekkanalen voor u samengesteld, met alle krenten uit de muziekpap van (vroeger en vooral) nu:

Beide kanalen worden geregeld voorzien van verse muziek. Extragratis tip: de F11-knop op uw toetsenbord maakt het beeld schermvullend. Suggesties voor materiaal zijn altijd welkom. Veel luister- en kijkgenot.

Frank

Een gedachte over “Muziektelevisie is dood, leve muziektelevisie1 min leestijd

Reageren verboten!