Recensie Jolande Withuis in Zomergasten1 min leestijd

Na de ‘jonge’ Wertheim (dit jaar de enige onder de 60!) vervolgde Zomergasten haar ‘bejaardenparade’ met de vrij onbekende Jolande Withuis (doet iets met sociologie, biografieën en WO2). Deze onbekendheid kon echter alleen maar in haar voordeel werken. Niet zelden verzorgen de onbekende gasten de interessantste avonden van het Zomergastenseizoen.

Zo ook Withuis, die de avond glimlachend en stralend begon. Een vlotte, intelligente vrouw die bijna onafgebroken praatte. Over Diana, de maatschappij, Juliana, oorlog. Hierdoor kwam Leyers weinig aan het woord waardoor hij nu eens redelijk uit de verf kwam. Rond 21u begon Withuis echter te zweten als een otter. Drie kwartier later werd een reserve-filmpje gestart. Withuis bleek een migraine-aanval te hebben. Rond 22u werd de uitzending afgelast. Jammer.

Frank