Hobby1 min leestijd

fat-guy-on-scooterZijn dag was goed verpest. Hij wilde geld halen bij de bank om wat extra pakjes shag, frituurvet, frikandellen en wat halve liters te kopen, maar dat werd hem erg moeilijk gemaakt wegens gladheid. En die moderne ‘pinautomaten’ overal waren ook al niet aangepast voor zijn soort mensen. Waarom!? Waarom kon de volledige maatschappij zich niet gewoon aanpassen!? Hij moest afreageren en wel nu. Hij besloot naar de dichtstbijzijnde supermarkt te gaan om zijn hobby uit te oefenen. Speciaal hiervoor had hij zijn scootmobiel, naast schildpad- en hazenstand, laten voorzien van een luipaardknop en extra harde bumper. Na de eerste luide kreten van argeloos winkelende ‘lopers’ klaarde zijn humeur wat op. Heerlijk om met 15 kilometer per uur tegen enkels te rijden.

Frank

2 gedachten over “Hobby1 min leestijd

  1. Foto Zelf gemaakt :p of komt dit exemplaar niet in Utrecht voor in het wild

Reageren verboten!