Bondige, onpartijdige informatie over het Oekraïneverdrag1 min leestijd

Op 6 april beantwoordt u de vraag “Bent u voor of tegen de wet tot goedkeuring van de associatie­overeenkomst tussen de Europese Unie en Oekraïne?

Wij zijn Frank en Mathijs. Wij zijn niet verbonden aan een politieke partij of andere politieke organisatie. Wij zijn niet voor of tegen de associatieovereenkomst, maar wij zijn wel voor referenda en wij vinden dat kiezers goed op de hoogte moeten zijn waar ze voor of tegen stemmen: een keuze gemaakt op basis van goede, betrouwbare informatie. Omdat de associatieovereenkomst met Oekraïne een enorm omvangrijk document is, dat zelfs door veel politici niet volledig gelezen wordt, hebben wij geprobeerd een behapbaar overzicht te maken met als doel kiezers binnen dertig seconden onpartijdig te informeren: www.oekraineverdrag.nl

Frank